Fiber ble løsningen

RPN_toppbanner_1400x700

- Nå har vi raskt og stabilt nett døgnet rundt!

Grethe Wang og mannen fikk en helt ny hverdag da Sandefjord Bredbånd la fiber i gaten deres i november 2020. Om de skulle trenge noe bistand for optimal bruk og nytte av fiberen, får de lynrask hjelp gjennom tjenesten Rett_På_Nett.

- Selv om vi er pensjonerte, så er vi helt avhengige av en stabil internettlinje og trådløst nett. Jeg sitter fortsatt mye på hjemmekontor. Musikkanlegget, skriveren og mobilen – ja, nesten alt vi bruker i dagliglivet er jo koblet til internett, forteller Grethe Wang.

Da hun og mannen flyttet fra Oslo til Sandefjord for to år siden var derfor internett noe av det første de ville ha på plass. Det viste seg å være enklere sagt enn gjort.

- I starten brukte vi mobilt bredbånd fordi vi var mye på farten da vi flyttet, men innså fort at vi trengte noe mer for å få hele huset på nett.

Har du trøbbel med internett og trådløst nett?

RPN_musikk_800x568

Kundekonsulent, Sofie, hjelper Grethe med å koble mobilen på anlegget slik at hun enkelt kan spille musikk fra mobilen.

Fiber ble løsningen

Før ekteparet fikk installert Sandefjord Bredbånd og Altibox, hadde ekteparet kontakt med en databutikk og en bredbåndsleverandør for å få installert internett hjemme.

- Da fikk vi en haug nye rutere og en kjemperegning for å bli tilkoblet. Allikevel fortsatte problemene. Vi slet ofte med å koble oss opp og var ikke spesielt fornøyde. Da vi spurte om hjelp ble vi møtt med lange ventetider og tips om å «ta stikkontakten ut og inn», akkurat som vi ikke hadde prøvd det før vi ringte, sier Wang.

Frustrasjonen vokste, helt til en dag i november 2020. Da oppdaget ekteparet at Sandefjord Bredbånd var i ferd med å legge fiber i gaten deres.

- De ga oss et tilbud vi ikke kunne avslå, og resten er historie! smiler Grethe.

RPN_Sofie_656x800

Sofie er en av våre dyktige kundekonsulenter, som hjelper deg med trådløst nett og kobler alle dine enheter rett på nett!

Får hjelp på sekundet

- Servicen vi får hos Sandefjord Bredbånd er helt utrolig og kan ikke sammenlignes med den hos andre leverandører, mener Grethe Wang.

Spesielt er hun imponert over tjenesten Rett_på_Nett og hjelpen hun har fått fra kundekonsulent Sofie, som er en av Rett_På_Nett-konsulentene til Sandefjord Bredbånd.

- Hun har vært med oss hele veien egentlig. I desember tok hun selv kontakt med oss for å sjekke at alt stod bra til før jul. Om vi lurer på noe tar hun telefonen på sekundet og gir oss gode råd, eller hun kommer hjem til oss og løser problemet, uansett om det dreier seg om en ødelagt kabel eller trøbbel med printeren. I tillegg er hun flink til å forklare oss hvordan alt funker, slik at vi lærer oss å fikse ting selv også, sier Grethe.

- Kvaliteten på linjen i kombinasjon med fantastisk service gjør hverdagen vår enklere. Nå har vi raskt og stabilt nett døgnet rundt, avslutter hun.

Har du trøbbel med internett og trådløst nett?

RPN_Trond_800x626

Les også: Trond fikk netthjelp på døra

Les også: Trond fikk netthjelp på døra

RPN_Trond_800x626
Hva er Rett_På_Nett?

Rett_På_Nett er et servicekonsept hvor vi tilbyr hjemmebesøk av en av våre kundekonsulenter som gir deg den tekniske hjelpen du trenger, for å få tv og internettet ditt koblet opp og virke slik du ønsker. Kort sagt: Rett_På_Nett får deg raskt rett på nett, og gjelder for alle kunder av Sandefjord Bredbånd.

Les mer om Rett_På_Nett

SFJBB Logo_komprimert__Farger_m_altibox