Om Sandefjord Bredbånd

Om Sandefjord Bredbånd

Gjennom lynraskt internett og tv fra Altibox, kobler vi mer og mer av Sandefjord til verden.

Sandefjord Bredbånd har bygget fiberbasert infrastruktur til over 99 % av «gamle» Sandefjord kommunens bolig- og næringsområder. Vi jobber for at du skal få en maksimal glede av våre produkter og tjenester, og det er viktig for oss at du som kunde alltid er fornøyd og blir tatt godt vare på.

kundeservice

Lokal kundeservice

Vår lokale kundeservice finner du på Pindsle. Her hjelper vi deg i kundemottaket, på telefon eller via Facebook, alle hverdager fra kl. 8–18. Vi har også vakttelefon i helger og helligdager.

Vi kommer hjem til deg

Sandefjord Bredbånd tilbyr hjemmebesøk av en av våre kundekonsulenter som hjelper deg med wifi og bistår med å koble tv og annet utstyr til internett. Les mer på sfjbb.no/rettpanett

logo

Sandefjord Bredbånd er sertifisert til en Miljøfyrtårn-bedrift, og det er vi svært stolte over! Som Miljøfyrtårn tar vi aktivt miljøansvar og bidrar til grønn omstilling. Les mer her

Altibox TV med mange muligheter

Få full frihet og magisk underholdning med strømmetjenester, film og valgfrie kanaler. Med Altibox TV kan du se tv, opptak, serier og filmer så å si hvor og når du vil, også når du er offline.

TV Programarkiv

Sandefjord Bredbånd leverer tjenester til kommunens innbyggere og næringsliv med Altibox-tjenester. Sandefjord Bredbånd er en av over 35 Altibox-partnere på landsbasis. Sandefjord Bredbånd er en hovedaktør i lokalmarkedet når det gjelder datakommunikasjon, internett, TV- og telefonitjenester. Virksomheten har kontorer og kundemottak på Pindsle næringsområde, Nygårdsveien 80.

Selskapets styre er:

Oddbjørn Bergem
Helene Berg Allum
Merete Aspaas
Morten Lie Kristoffersen
James Knut Stoulil

SFJBB Logo_komprimert__Farger_m_altibox