Bredbåndskunder om Fjordfesten

1920x700 Fjordfesten banner (0-00-00-06)

SANDEFJORD BREDBÅND ER STOLT SPONSOR AV FJORDFESTEN

Bredbåndskunder om Fjordfesten: Dette blir bra!

Sandefjord Bredbånd heier på lokalt initiativ, og er stolt hovedsponsor av Fjordfesten som arrangeres i Badeparken 5-6. august. Vi har snakket med tre av våre kunder som allerede har sikret seg billetter – og spurt hva det er som gjør Fjordfesten til sommerens store høydepunkt.

Elin Røed: «Bare blide mennesker»

elin-500x600

Elin Røed bruker internett fra Sandefjord Bredbånd til alt fra hjemmekontor til strømmetjenester.

- Her i huset er vi to stykker som til tider jobber hjemmefra, og det er det gull verdt med en rask og stabil linje når vi skal gjennomføre Teams-møter og lignende. Alt går på skinner, og det må vel være en bra ting at bredbåndstilgangen ikke er noe jeg tenker mye på i hverdagen?

Tiden hun ikke bruker på bredbåndsbekymringer, kan heller brukes på å forberede seg til Fjordfesten:

- Det blir fantastisk å treffe alle gamle kjente som man ikke har møtt i festlige anledninger på nesten tre år, ingen tvil om at Fjordfesten blir sommerens store begivenhet, sier hun.

Og festivalens høydepunkt?

- Det er vanskelig å velge, men jeg gleder meg til å høre på Jarle Bernhoft! Aqua er selvsagt også et morsomt innslag. Det jeg gleder meg aller mest til er at byen blir fylt opp av bare blide mennesker, smiler Røed.

John Sigve Johnsen: «Høy allsangfaktor»

john-500x600

- Jeg bruker internett til pc og hjemmekontor, mens ungene surfer og laster ned filmer. Kundeservicen er også upåklagelig, sier Sandefjord Bredbånd-kunde gjennom ti år, John Sigve Johnsen.

Han mener det er en bonus at Sandefjord Bredbånd, som er eid av kommunen, gir overskuddet tilbake til byen innbyggere. Og at selskapet bidrar positivt til arrangementer som Fjordfesten.

- Det blir fint å kunne mingle med venner og kjente, samtidig som vi nyter nydelig musikk, mat og drikke. Det er jo først og fremst en lokal festival, men som nå også har blitt nasjonal, med alt det fører med seg av positive ringvirkninger. Jeg oppfordrer alle som har mulighet til å støtte opp om arrangementet, sier han.

Selv kjøpte han seg billetter før line-upen var klar, og ble spesielt glad da ett bandnavn ble bekreftet:

- Reunion med Aqua må jo bli en suksess, med høy allsangfaktor! Holsten blir også veldig kult, sier han.

Thomas Hagen: «Kvalitetsmusikk midt i byen»

thomas-500x600

Thomas Hagen har vært kunde hos Sandefjord Bredbånd i elleve år, og er opptatt av at ting funker:

- God brukervennlighet og oppetid er viktig for meg, både privat og i jobbsammenheng. I selskapet jeg jobber i bruker vi nemlig også Sandefjord Bredbånd på de fleste lokasjonene vi har. Der har vi også en egen fast kontaktperson i Sandefjord Bredbånd vi kan kontakte om det skulle være noe. Det gjør at vi får rask hjelp om det skulle være noe, sier han.

Hagen er glad for at lokalt næringsliv støtter opp om lokale kulturarrangementer som Fjordfesten, en festival han for lengst har sikret seg billetter til:

- Fjordfesten er bra for byen og noe vi alle kan se frem til. Det har også blitt en god arena for kvalitetsmusikk midt i byen, sier han og røper hvilken konsert han selv gleder seg mest til:

- Klovner i kamp!

Fortsatt ikke koblet på lynrask fiber fra Sandefjord Bredbånd?

Klikk her

SFJBB Logo_komprimert__Farger_m_altibox