Vi kobler på Fjordfesten

Fjordfesten_1200x900
Fjordfesten_1920x700

SANDEFJORD BREDBÅND ER STOLT SPONSOR AV FJORDFESTEN

Festivalsjefene gleder seg: - Møt opp og bli med på folkefest!

Etter to år med avlysninger, er det endelig duket for Fjordfesten i Sandefjord igjen denne sommeren. Festivalarrangørene Hanne Børresen Johansen og Rikke Jenssen tror årets festival blir tidenes beste og oppfordrer publikum til å sikre seg billetter i tide. De syntes også det er ekstra hyggelig at Sandefjord Bredbånd har blitt med som en av hovedsponsorene i årets utgave.

- Grunnideen da vi startet opp i 2008 var at vi manglet en ordentlig festival og folkefest i Sandefjord, forteller primus motor for Fjordfesten, Hanne Børresen Johansen.

I år tror hun nettopp betegnelsen folkefest blir mer riktig enn noen gang tidligere.

- Etter to år med avlysninger er vi superklare for å arrangere festival igjen. Vi gleder oss vanvittig til helga 5. og 6. august!

hannerikke-600x476

Festivalarrangørene Rikke Jenssen og Hanne Børresen Johansen.

Forventningsfulle publikummere

Gleder seg gjør også Sandefjords befolkning:

- Det hagler inn med hyggelige e-poster og sms-er fra sandefjordinger som ikke kan vente med å dra på festival med venner og kjente igjen denne sommeren, og vi har solgt godt med billetter allerede, sier Børresen Johansen.

Totalt forventer hun i overkant av ti tusen publikummere i løpet av Fjordfest-helga.

- Så mange mennesker har vel ikke vært samlet i Sandefjord siden 2019? Fjordfesten for tre år siden var fantastisk, og det er følelsen og stemningen derfra vi nå skal videreføre i årets festival. Det blir Fjordfesten akkurat slik du husker det: Mange fantastiske artister, barer med forskjellige konsepter, spisesteder og restauranter. Alt ligger til rette for gode dager sammen med familie, venner og kjente, sier hun og oppfordrer:

- Her blir det fullt, så du gjør lurt i å sikre deg billetter så tidlig som mulig!

Takker hele Fjordfestfamilien

Hanne Børresen Johansen vil rette en stor takk til frivillige, lag og organisasjoner, næringsliv og andre som på én eller annen måte bidrar før, under og etter Fjordfesten.

- Uten denne dugnadsånden hadde det ikke vært noen Fjordfest. Under selve festivalen er vi 400 mennesker i full sving for å holde hjulene i gang, sier hun.

Lokalt næringsliv er også viktig – både som sponsorer og som samarbeidspartnere. I år er det Sandefjord Bredbånd som er stolt hovedsponsor av Fjordfesten.

- Vi er veldig stolte av at en hjørnestensbedrift som Sandefjord Bredbånd velger å samarbeide med oss. Det er en viktig anerkjennelse og viser at vi har gjort en god jobb over tid. Samtidig er vi jo på en måte i underholdningsbransjen begge to og heier på lokale initiativ som gjør det ekstra bra å bo og besøke Sandefjord. Vi har helt sikkert mye å lære av hverandre.

Sandefjord Bredbånd spiller også en viktig rolle under selve festivalen:

- Innskanning av billetter, varer og tjenester, kasseapparater, underholdningen på scenen; alt dette styres digitalt og vi er helt avhengige av gode nettforbindelser. Da er det kjekt å samarbeide med en solid bredbåndsleverandør som har fiberkabler rett inn i parken, smiler hun.

hannerikkeclaus-462x476

Hanne og Rikke fra Fjordfesten her sammen med Claus Fevang Vidum, Salgs- og markedssjef i Sandefjord Bredbånd. 

Fortsatt ikke koblet på lynrask fiber fra Sandefjord Bredbånd?

Klikk her

SFJBB Logo_komprimert__Farger_m_altibox