Sandefjord Bredbånd – Boligselskap

Remote 1200x500

Borettslag og sameie

I borettslag er det styret som avgjør om Sandefjord Bredbånd kan leveres til deg som beboer. Ta kontakt med styret i ditt borettslag/sameie dersom du ønsker Altibox-tjenester.

Er du så heldig at borettslaget/sameiet allerede har en avtale med oss, kan du oppgradere til flere tjenester eller mer innhold.

Tv og internett

Som beboer i et borettslag eller sameie, får du tilbud om de samme tjenestene som andre borettslag -og sameier som har tjenester fra oss. Avhengig av hvilken fellesavtale ditt borettslag/sameie har valgt, kan du selv oppgradere ditt abonnement med mer tv- og strømmetjenester eller høyere internetthastighet. Har du en Altibox tv-grunnpakke fra oss har du faste kanaler, samt poeng som du kan bruke til valgfritt innhold. Ditt borettslag/sameie kan velge blant fire ulike pakker i en fellesavtale:

Fellesavtaler

Altibox Fiberaksess

Beboere etterspør i større grad valgfrihet, og derfor har Altibox lansert avtaleformen Fiberaksess. Fiberaksess gir lav felleskostnad, og hver enkelt husstand avgjør selv sitt behov for tv, bredbånd og fasttelefon. Alle beboere får frihet til selv å bestemme sine produkter og tjenester til gunstige priser. 

Altibox Flex Small

La hver beboer velge pakken som passer for seg! Med Altibox Flex Small har boligselskapet et fleksibelt produkt, med en liten grunnpakke av både internett og TV/strømmetjenester.

Altibox Flex Medium

Altibox Flex Medium er tilpasset borettslag med behov for god bredbåndskapasitet, og ønske om en fleksibel tv- og underholdningspakke. Hver boenhet kan selv velge om de vil ha kun bredbånd, eller begge deler.

Altibox Flex Large

Altibox Flex Large er premium-pakken vår, tilpasset borettslag med ønske om best mulig
bredbåndskapasitet, og størst fleksibilitet på underholdningspakken. Hver boenhet velger selv
om de ønsker kun bredbånd, eller begge deler. 

Er du kunde hos oss og ønsker å oppgradere?

Ta kontakt med vår kundeservice.

Våre lokale kundeservice finner du på Pindsle. Her hjelper vi deg i kundemottaket, på telefon eller via Facebook, alle hverdager fra kl 08.00 - 18.00.

For styre

Lokalkunnskap og godt utbygd fibernett gjør at vi agerer raskt på forespørsler og leveranser. Ta kontakt med vår salgsansvarlig i dag, så skreddersyr vi en løsning tilpasset ditt borettslag/sameie.

Fred Are Johannessen

Telefon: 33 41 69 79
E-post: salg@sfjbb.no

Fred 800x533

Kontakt oss

SFJBB Logo_komprimert__Farger_m_altibox