Hopp til hovedinnholdet

Strømmetips

Vi elsker høsten! Litt regn på ruta og mørkere kvelder er tidenes påskudd for å krølle seg innunder teppet mens du binger en ny serie.

6. oktober 2021
Finn din strømmefavoritt:

Vi gir deg høstens serienyheter!

Vi elsker høsten! Litt regn på ruta og mørkere kvelder er tidenes påskudd for å krølle seg innunder teppet mens du binger en ny serie (eller to, eller tre).

De siste årene har Altibox fylt på med enda flere strømmetjenester i underholdningsuniverset, slik at du kan nyte de aller beste seriene til enhver tid.

Se et utvalg av høstens nyheter lenger ned i saken!

Alt samlet på ett sted

Med Altibox TV kan du veksle mellom ulike strømmetjenester slik at du aldri går glipp av en god serie.

– Vi ser at kundene liker muligheten til å bytte strømmetjenester og kanaler inn og ut med poeng, etter hva som interesserer og fenger. Derfor jobber vi stadig for å fylle på med det kundene etterspør og ønsker seg, forteller produktsjef i Altibox, Nan Karin Ulsnes.

– Og det beste er at all underholdningen samles på samme sted i din tv-skjerm.

Vil du ha Altibox TV og lynrask fiber fra Sandefjord Bredbånd? Sjekk om du kan få!

Under har vi samlet en liste med noen av seriene vi gleder oss til i høst – her er det noe for alle:

«Furia» – premiere 26. september

Vi har skyhøye forventninger til denne norskproduserte actionthrilleren. I lille idylliske Romsdalen virker alt normalt, men mørke høyreekstremistiske krefter lurer under overflaten. Har du sansen for «Homeland» vil du definitivt like denne.

Søndag 26. september blir alle episodene tilgjengelige på Viaplay.

«Billions» – IMDB 8,4

Endelig er hele sesong fem ute! Vi lar oss engasjere i maktkampen som utspiller seg i New York City. Glimrende skuespill av Paul Giamatti og Damian Lewis drar oss inn i universet av rikdom, politisk innflytelse og korrupsjon.

En «must see» på HBO Nordic, klikk her for å lese mer.

«What We Do in the Shadows» – IMDb 8,5

Vi har gledet oss til en ny sesong av denne horrorkomedien, og endelig er sesong 3 her! I «What We Do in the Shadows» blir vi med inn i hverdagen til tre vampyrer som har bodd sammen i hundrevis av år. De møter stadig på nye absurde situasjoner i møtet med det 21. århundret.

HBO Nordic-serien gir deg definitivt en god latter – sjekk den ut her.

«Scenes from a Marriage» – IMDb 7,3

Denne miniserien er en ny versjon av den svenske klassiske serien fra 1973. Her får du kjærlighet, hat og begjær som preger ekteskapet til et amerikansk par, med Jessica Chastain og Oscar Isaac i hovedrollene. Rett og slett umulig å ikke bli hekta!

Sjekk ut serien her!

«Kjære landsmenn»

Hva finner kong Johan på når en meningsmåling avslører at den norske befolkningen ikke lenger digger kongefamilien? Denne nykommeren med Atle Antonsen og Ine Jansen i hovedrollene gir deg lattergaranti.

Du ser den på TV 2 Play. Jippiyey!

«Truls à la Hellstrøm»

Folkefavorittene er tilbake! Kokkeduellen mellom Truls og Eivind fortsetter, og begge mener selv at de vil ta seieren. Truls ordner overnatting på steder i Norge «hvor ingen skulle tru at Hellstrøm kunne bu».

Da gjenstår det kun å glede seg til hver episode på TV 2 Play.

Visste du at …

Du kan se alle disse seriene med Altibox TV? I ditt tv-abonnement får du inkluderte poeng som brukes for å velge de kanalene- og strømmetjenestene du ønsker. Du kan i tillegg kjøpe ekstrapoeng for å velge inn flere strømmetjenester. Slik får du all underholdning samlet i ett oversiktlig vindu.

Abonner på Amazon Prime Video med Altibox

Hvis du aldri får nok serier har vi nok et hett tips helt på tampen. Med Altibox-dekoderen kan du nemlig også abonnere på strømmetjenesten Amazon Prime Video som byr på helt unikt innhold.

Sjekk om du kan få Altibox TV og lynrask fiber fra Sandefjord Bredbånd her!

SFJBB Logo_komprimert__Farger_m_altibox