Hopp til hovedinnholdet

Bjørn Håvard klippet kabler og fikk fiber

- Etter det var det ingen vei tilbake

15. juni 2021
Flytting_1600x674

Bjørn Håvard klippet kabler og fikk fiber:

– Etter det var det ingen vei tilbake

Da Bjørn Håvard og familien flyttet fra hovedstaden til idylliske Sandefjord, var det en nedtur som ventet: – TV- og nettopplevelsen var elendig!

51-åringen ler og rister på hodet. Familien flyttet idet millenniumsrakettene dalte ved årtusenskiftet, og ble skuffet over nettmulighetene de kom til.

Men da Sandefjord Bredbånd ble startet i 2004, var det lys i tunnelen. Bjørn Håvard tok runden i nabolaget og fikk med seg hele gjengen på å bytte til fiberbredbånd.

– Etter det klippet jeg av kablene. Inn med fiber! Det ble en helt annen verden, sier han.

Sjekkliste som sikrer nett:
  1. Sjekk om du kan få fiber fra Sandefjord Bredbånd i nytt hjem her.
  2. Er du allerede kunde av oss, kan du sende flytteskjema eller kontakte kundeservice om flytting.
Flytting familie_400x598

SOLSTRÅLENDE FORNØYDE: Bjørn Håvard, Mona og barna trives godt på terrassen - der fibernettet fra Altibox også leverer varene.

Flytting device_400x598

Alexa og alt det andre

Livet i Sandefjord viste seg å bli en suksess for familien som nå teller fire: Bjørn Håvard, Mona, lillesøster Selma og studenten Hannah. I hverdagen trenger gjengen mye og godt nett.

– Ungene er jo både på Apple TV, mobiler, pc-er og tv. Ja, og så har du Alexa, alarmen og …

Når Bjørn Håvard er ferdig med oppramsingen, teller vi 22 enheter på nettet. Da setter de pris på kapasiteten i Altibox-nettet. Familiens dedikerte fiberkabel gir nett nok til alle.

På flyttefot, men har slått rot

20 år etter at de landet i Sandefjord er familien på vei inn i ny bolig, også denne gang i kystbyen Sandefjord. Men nå har de sikret seg Altibox og Sandefjord Bredbånd med på flyttelasset på forhånd.

– Vi har vært så fornøyde, både med produktene og kundeservicen! Jeg ser ingen grunn til å bytte, beskriver Bjørn Håvard.

Les hvorfor Norsk Kundebarometer har kåret Altibox til best på bredbånd og tv 2021!

Og det er ikke bare bredbåndet som appellerer: Altibox TV er selvskreven i det nye hjemmet. Med den kan familien skreddersy tv-pakken med de kanalene og strømmetjenestene de ønsker seg på skjermen.

I tillegg har foreldrene blitt kløppere på å utnytte de smarte funksjonene:

– Vi rekker jo aldri å se ting når de går, så vi starter bare nyhetene når det passer. Og så har vi alltid en del serieopptak gående, forteller han.

– Støtter lokalt

For Bjørn Håvard er det helt uaktuelt å flytte inn uten at nettet er på plass. Derfor har han vært ute i god tid og bestilt oppkobling flere dager før overtakelse.

– Partnerne våre har lokalt eierskap og et engasjement som er helt unikt. Dette, sammen med et produkt i verdensklasse, gjør at kundene kan være trygge på valget sitt, sier direktør for partnertjenester i Altibox, Hans Uppheim.

Altibox har nemlig lokale partnere i hele Norge.

– Støtter lokalt

For Bjørn Håvard er det helt uaktuelt å flytte inn uten at nettet er på plass. Derfor har han vært ute i god tid og bestilt oppkobling flere dager før overtakelse.

Sandefjord Kommune har 100% eierskap av Sandefjord Bredbånd, det vil si at alt overskudd går tilbake til innbyggerne i Sandefjord. Sandefjord Bredbånd har sammen med Altibox partnerne de mest fornøyde kundene i bransjen 11. året på rad! Dette, sammen med et produkt i verdensklasse, gjør at kundene kan være trygge på valget sitt.

– Skulle Sandefjord Bredbånd tjene noen kroner, kommer det byen til gode, i stedet for en stor, utenlandsk eier. Den tanken liker jeg, sier Bjørn Håvard

SFJBB Logo_komprimert__Farger_m_altibox