Tina og Bjørn Kaare har fått en ny hverdag!

Tina og Bjørn Kaare bor på Lahelle, har hatt nye Altibox TV siden august, og de er strålende fornøyde med sin nye TV-hverdag.
– Løsningen til Altibox har blitt mye enklere enn det den var før, fastslår de.

4. januar 2019

Tina og Bjørn Kaare har fått en ny hverdag!

Over 150.000 husstander i Norge har allerede foretatt overgangen fra den gamle TV-løsningen til nye Altibox TV etter at sistnevnte ble lansert sommeren 2017. Det er likevel ennå mange som sitter på gjerdet og vurderer om de skal oppgradere.
– Det er veldig lett å få til, fastslår Tina, og får støtte fra sin mann: – Vi har vært veldig fornøyde med det nye systemet helt fra starten av. Prøv! Trykk på knappene. Det eksploderer ikke, lover Bjørn Kaare, som mener at de som unngår å oppgradere fordi de er fornøyde med det de har, bør få vite at nye Altibox TV er både enklere og bedre.

Sfjbb_Aktuelt_1200_Q4-kampanje_2
Dette får du med nye Altibox TV:

Programarkiv en uke tilbake på de fleste kanaler

500 timer opptak i sky som gir deg mulighet til å se opptak på pc, nettbrett og mobil

Mulighet for strømmetjenester som
HBO Nordic, Disney, FilmFavoritter m.m.

Start forfra

NRK og NRK Super-arkiv integrert i portalen

SISTE NYTT ALLTID TILGJENGELIG

– Hva setter dere mest pris på med nye Altibox TV?
– «Start forfra»-funksjonen er super hvis du ikke rekker å se starten på et program. Da kan du bare sette det på starten når du ønsker det, så får du med deg alt, forteller Tina.
«Start forfra» betyr at brukere av den nye løsningen for eksempel kan se nyhetene når de vil, og ikke må slutte med det de holder på med fordi nyhetssendingen begynner. Det er ett av mange eksempler på at nye Altibox TV er en smartere og enklere tv-løsning.

TV NÅR DET PASSER

En annen funksjon som mange av de som har nye Altibox TV setter stor pris på, er tilgangen til et syv dagers programarkiv, der man kan finne det meste av programmer og sendinger fra den siste uken. Også Tina og Bjørn Kaare har benyttet seg flittig av denne tjenesten. – Når jeg ser det jeg vil se, og du ikke får sett det du vil …, begynner Bjørn Kaare og ser på sin kone med et smil, – Da kan jeg se det dagen etter, avslutter Tina.
– Jeg trener et fotballag, og da er jeg jo aldri hjemme når det programmet jeg egentlig har lyst til å se vises. Med programarkivet får jeg sett det når jeg kommer hjem litt senere på kvelden, poengterer Bjørn Kaare.

TILPASSET TV

Valgfrihet er et viktig poeng med nye Altibox TV, og inkluderer muligheten til å velge inn de kanalene som passer for deg, blant annet et bredt spekter spennende strømmetjenester.
Nye Altibox TV poengsystem gjør samtidig at man slipper å betale for noe man ikke bruker, og det er enkelt å gå inn på «Mine sider» og bytte inn andre kanaler og kanalpakker. Med poengsystemet er det enkelt å velge inn forskjellige programpakker eller strømmetjenester som f.eks. Eurosport, HBO Nordic eller Disney-kanaler hvis de unge vil se fotballkamp, Game of Thrones eller Mikke Mus.
– Jeg syns den nye løsningen til Altibox har blitt mye enklere enn det den var før, sier Bjørn Kaare, mens Tina enig nikker på hodet.

Les mer og bestill her

Sfjbb_Aktuelt_1200_Q4-kampanje_3