Lokal kundeservice

Vårt kundeserviceteam er drillet på at alle spørsmål har et godt svar. Du er velkommen til å ta kontakt. Ring oss gjerne, kom innom vårt kontor, send oss en e-post eller en melding via facebook.

3. januar 2019

Lokal kundeservice

Vårt kundeserviceteam er drillet på at alle spørsmål har et godt svar. Du er velkommen til å ta kontakt. Ring oss gjerne, kom innom vårt kontor, send oss en e-post eller en melding via facebook.

KOMPETANSE LOKALT
Kundeservice i Sandefjord Bredbånd er lokal og består av en gjeng på 11 personer, hvor av flere er dataingeniører. Den gode servicen er tuftet på kunnskap om faget. Vi er bygd opp på et teknisk godt miljø. Det er ingen spørsmål som skal være for vanskelige for oss å svare på, sier Ricardo Antonio Reyes, leder av kundeservice. I åpent kontorlandskap utveksles kloke svar på alle spørsmål som kommer inn.

ALLTID TILGJENGELIG
Vi er tilgjengelig nesten alle dager, hele døgnet, året rundt. Skulle du for eksempel være uheldig å få en feil med din dekoder eller fjernkontroll og det «typisk» skulle skje en lørdag, søndag, 1. nyttårsdag eller en annen helligdag, har vi avtale med brannvesenet.

Sandefjord_RicardoAntonioReyes

Ricardo Reyes, Kundeservice og Teknisk Driftssjef